Choose language
Ιδιότητες ξηρών καρπών

Ιδιότητες ξηρών καρπών 24/7/2016

Έρευνες δείχνουν ότι άτομα που καταναλώνουν ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα,φουντούκια, φυστίκια,καρύδια κ.α.)και αποξηραμένα φρούτα(δαμάσκηνα,βερύκοκα,σύκα,χουρμάδες κ.α.) παρουσιάζουν λιγότερα κρούσματα καρδιακών παθήσεων και άλλων ασθενειών σε σχέση με εκείνους που τους αποφεύγουν. Ακόμα και ανάμεσα στους πιο υγιείς, εκείνοι που τρώνε ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα έχουν λιγότερα προβλήματα υγείας.